Anton Balle

I 16 år har møbel- og inventarsnedkeriet Anton Balle A/S leveret specialfremstillede inventarløsninger og møbler. I både det lille og store format. Fra små håndlavede Karoline køer til store receptionsløsninger.

Men et kendetegn for den hidtidige forretningsdrift har været, at aktiviteterne i Anton Balle A/S har været mere eller mindre lystbetonet. Uden et klart og defineret mål – andet end at kunden skal være tilfreds.

- Vi har gennem en årrække været begunstiget af en god efterspørgsel, men har som sådan aldrig brugt tid på at arbejde med en formel forretningsplan. Netop på dét punkt er jeg sikker på, at Johnny (Overgaard, red.) kan bidrage til udviklingen af vores forretning, fastslår Anton Balle.

Ud af labyrinten
Mødet mellem netop Anton Balle og direktøren for Center For Industri, Johnny Overgaard, kom i stand ved lidt af en tilfældighed. Førstnævnte leverede speciallavet inventar til CFI-hovedkvarteret i Bjerringbro og lagde derfor vejen forbi åbningen tilbage i maj måned.
Således blev kontakten etableret, hvilket siden har udmøntet sig i tre 1:1 møder, hvor der er blevet sparret på udviklingen af forretningsgrundlaget for Anton Balle A/S.

- Jeg er blevet trukket ud af den labyrint, jeg kender rigtig godt. Og det er sundt. Gennem samtalerne med Johnny har jeg fået, hvad man kan kalde et kvalificeret los i røven. Det har betydet, at vi er blevet meget mere fokuserede på, hvad vi gerne vil, og også hvad der giver penge. Og dét fokus, har alle virksomheder brug for, påpeger Anton Balle.

Fleksibel sparring
Ud over sparring på forretningsudviklingen tilbyder CFI også tilsvarende rådgivning på udviklingen af både produkter eller produktionsapparatet. I fuld skala gerne med permanent tilknytning i form af en indflytning i Bjerringbro.
I første omgang er en indflytning i CFI dog ikke aktuel for Anton Balle.
- Jeg er ikke i tvivl om, at virksomheder, der er større end vi er, vil få meget ud af at flytte ind i det udviklingsmiljø, som CFI kan tilbyde. Men vores behov er et andet. Vi skal hele tiden holde fokus på at producere kvalitetsprodukter til vores kunder, men ikke på bekostning af, at vi fortsat udvikler forretningen.
- Udviklingen styrker vi nu ved, at vi kan trække på Johnnys kompetencer, når vi har både tid og behov – og det er en fleksibilitet, som for en lille virksomhed som vores betyder utrolig meget, fastslår Anton Balle.