Den 1. januar byder iværksættercentret på CFI velkommen til Morten Møller og Glerup Tech.
Glerup Tech er en nystartet virksomhed, som udbyder produktionstekniske services til industrien. Hovedvægten ligger på både maskinkonstruktion i 3D-cad og service, vedligehold og reparation af CNC bearbejdningsmaskiner. Morten er uddannet maskinarbejder og produktionsteknolog og har mere end 15 års erfaring fra branchen. Han har arbejdet bl.a. hos Vorning Maskinfabrik og hos Sonne. Glerup Tech servicerer alle maskiner, og er absolut ekspert på Mazak maskiner. Kundekredsen indbefatter maskinfabrikker over hele Jylland.
Vi byder Glerup Tech velkommen hos CFI, og glæder os til et tværfaglig samarbejde til glæde for alle virksomheder i iværksætterparken og vores fælles industrielle kunder. "Vores pakke" er nu endnu mere komplet.

 

Comment