Læs om Center For Industri´s seneste aktiviteter her:

Kursus i teknisk innovation
Innovation baseret på teknologisk udvikling er en kerne-disciplin. Måske af afgørende betydning for en virksomheds fortsatte udvikling og konkurrence-evne. Men hvordan gør man? - Det kan læres. På bare 25 timer/lektioner er de grundlæggende metoder og værktøjer på plads.  

Seminar om medarbejderinnovation
Virksomhedens medarbejdere er vores absolut bedste ressource OG konkurrencekraft. Alle kan tilkøbe ny teknologi, maskiner, produkter osv. - men den unikke konkurrencekraft kommer fra vores medarbejderes implementerings- og eksekveringsevne i egen virksomhed.
Sådan gør vi medarbejderne mere innovations og udviklingsparate.

Workshop om mønster-brud
Ingen opdagelser og opfindelser er skabt ved at gå i andres fodspor. Der skal nytænkning til. Men mennesker er vanedyr. Det ligger dybt forankret i vores dna.
Derfor skal vi lære at lave møster-brud, når der skal laves succesfuld innovation og iværksætteri.

 

Comment