3D Print netværk åbnede med succes

Der var udstilling af både mange 3D-printede emner og 2 kørende 3D-printere, 56 deltagere og 5 spændende indlægsholdere, da Center For Industri (CFI) indbød til kick off på det nye 3D print netværk.

EOS fra Tyskland fortalte primært om 3D-print i metaller, mens Protech fortalte om mulighederne i plast. Begge er blandt i de førende maskinleverandører i hhv. Europa og Norden. Damvig afdækkede mulighederne for print-on-demand, mens Zebicon fortalte om 3D-skanning. Inden dette havde Lars Kannegaard fra Lakan givet et bredt view ud over 3D-teknologiens muligheder, og state-of-the-art netop nu. Mange spændende emner blev berørt - maskiner, emner, konstruktion, AM, materialer og uddannelse. Blandt deltagerne var både Aarhus Universitet og den store erhvervsskole Mercantec, som begge har tilbud og kompetencer inden for 3D print. Henrik Larson fra CFI sluttede dagen af med at fortælle om de næste 2 events i efteråret 2018, ligesom der også blev dannet et Advisory Board, som skal assistere netværksadministrator (CFI) med i fremtiden at finde nye relevante emner, indlægsholdere og besøgsaktiviteter.

Se mere her og under fanen 3D Print Netværk

Comment