CFI´s virksomhedsrettede services

images80CHN3V7.jpg
 
 

NEDENSTÅENDE KAN DU LÆSE MERE OM, HVILKE YDELSER
OG SERVICES CFI KAN TILBYDE NETOP DIN VIRKSOMHED:
 

 1. Iværksætter lab and factory
  Bo hos os, vi har hele pakken for den ambitiøse iværksætter. Læs hvad pakken indeholder her

 2. Tech-Match - mangler du liiige noget?
  Man kan ikke være verdensmester til det hele, men brug nu ikke tid på at genopfinde hjulet. I en global nutid findes mange dygtige eksperter, viden og spændende løsninger. Find dem og brug dem i stedet. CFI har kontakterne - så mangler du teknologi, materialer, leverandører, viden, eksperter - så spørg hos os. Vi finder løsningen.
  Læs hvad pakken indeholder her

 3. Netværk
  Netværk kan ofte være kilden til inspiration, ny viden og nye samarbejder. Mangler du et netværk, så hjælper CFI gerne. Vi driver flere faglige netværk (Eks.: Avanceret Produktion, AM/3DP-netværk), og åbner gerne nye efter behov.
  Læs hvad pakken indeholder her

 4. Innovations-forløb
  Den globale konkurrence og den hastige teknologiske udvikling skaber faldende levetider og behov for nytænkning - for dine konkurrenter sover ikke, de er hele tiden på vej med nye tilbud i markedet. CFI har 6 medarbejdere som har mange års erfaring med innovationsforløb - og vi har værktøjerne. Så kontakt CFI for en videre snak om mulighederne. CFI er selv partner i en række store innovationsprogrammer (Eks. “Smarts Industry”, I4.0, nogle af Erhvervshusenes programmer, Industriens Fond) og ofte deltager under Innovationsfondens programmer (eks. Innobooster). Skal du også være med?
  Læs mere her

 5. Forretningsudvikling og strategi
  Jf. de økonomiske vismænd, så sluttede "finanskrisen" i 2013, og opsvinget begyndte i 2015: - Har du fået del i opsvinget - og følger du med markedet. En toplinje på +2% er ikke godt, hvis markedet vokser med 8% - så taber man markedsandele. Måske er det tid for et "service check", hvor vi sammen kigger på Jeres strategi eller vi arbejder med at udvikle din virksomheds forretningsområder.
  Læs hvad pakken indeholder her

 6. R&D projekter
  CFI opbygger ny viden og samarbejder med en lang række af landets universiteter og GTS-institutter. Denne viden bruges til at støtter op på virksomhedernes udviklingsprojekter. Men vi inspirer og inviterer også virksomheder til selv at deltage i store regionale, nationale og internationale udviklingsprojekter. Værdien for virksomheden kan være viden, udvikling, samarbejdspartnere, eller finansiering. Vi hjælper også gerne med at ansøge om deltagelse til dit udviklingsprojekt. CFI er partner i flere af de store udviklingsprogrammer, og kan således facilitere et udviklingsforløb herunder.
  Læs hvad pakken indeholder her

 7. Konferencer, seminarer og "gå-hjem-møder"
  Time is money. Vores viden-deling bygger derfor på, at eksperterne kommer til os/jer - i stedet for at 20 virksomheder skal bevæge sig til København. Således afvikles vore arrangementer lokalt i det Jyske. Vi er skarpe og konkrete, når vi inviterer til møder. Vi lægger vægt på at skabe værdi for kunden, og vi samarbejder kun med de bedste eksperter og foredragsholdere.
  Se mere om vore programmer her